sunnuntai 10. lokakuuta 2010

relax take it easy

Heissun keissun!

Se eilinen elokuva oli kyllä jotenkin aika ahistava. Varsinkin kun just sellasessa ahistavimmassa kohdassa joku mies katsomosta huutaa täysillä et "SOITTAKAA AMBULANSSI!" Joku nainen oli saanut sairaskohtauksen siellä ja sitten osa elokuvaa meni siihen kun valot oli päällä ja ooteltiin ambulanssia, ja lopulta sinne tulikin sitten paloauto... Mut ei kai siinä mitään isoo vaaraa ollu, säikähin vaan kauheesti sitä huutoa.
Loistava ilma ulkona! Odottelen tässä just Menniä ja Anni-Kaisaa saapuvaksi ja sit lähetään ottelemaan kuvia. Tänä aamu ja eilinen ilta oli mulla taas sellasia täydellisyyden hetkiä, et teen vaan niitä asioita mitä haluan ja nautiskelen vaan! Olo onkin ihanan rento nyt. Aamulla suihkun jälkeen laitoin itelleni fressin natural lookin, ja ihme kyllä se näytti ihan kivalta! Yleensä en lähe minnekkään ihan noin "meikittömänä", mut voisinpas joskus koittaa sellaistakin.


Ja niinkuin näkee, sutasin hiukset vaan jotenki ylös, mut koitin sit tollasta toistakin tyyliä, et mulla olis otsis. Koko ajan soit
Taas otin nuo kuvat peilin kautta, koska en yhtään tykkää käyttää itselaukasinta, kun on vaikee saada se tarkentamaan oikein Toisaalta on myös vaikee ottaa kuvat silleen et pitää sitä kameraa ite kädessä ja sit ottaaa, etenki kun tuo mun kamera on tosi painava, kun en oo vielä saanu tuota lisäakkua otettua pois. Pitäis ehkä käydä se kansi siihen ostamassa :D


Näillä eväillä oonkin menny koko päivän. Kokkailin tollasta ihme sekasotku-salaattia, ja sit ihastuin kuivattuihin karpaloihin ja KUORITTUIHIN maapähkinöihin.


Noh, sitten kun päästiin itse asiaan, eli tuonne rannalle kuvaamaan, niin tietenkin alkoi heti sataa, ja vieläpä lunta!! Meidän ihana kesäinen uimaranta muuttu kyllä täysin jäiseksi kentäksi hetkessä. Mentiin sit tuonne uimakoppiin suojaan, ja todettiin ei hitto, nyt lähetään takas täältä jäätymästä.
Otin tyylikkäästi olan yli minne sattuu kuvia tytöistä, sentään yhteen kuvaan sattuivat osumaan :D Takas kun päästiin niin johan lopetti satamisen ja aurinko tuli esiin, ei ollu uutta.


Ainaan meillä menee tää homma pelleilyks, kun kamera otetaan esiin..

Keitettiin siinä samassa kaakaot, jokseenki jos siellä ulkona tuli kylmä. Nam tuo englannista tuotu kaakao!


Mutta hipsinkin tästä tekemään lasagnea, alkaahan tässä jo nälkä tullakin. Niinkuin sanoinkin jo että tänä viikonloppuna piti panostaa kouluun, niin todellakin PITI, mut se siitä, en kummosempia ole kyllä tehnyt :D
Koitan tehä ens viikollakin muutaman postauksen vielä ennen reissua! Hauskaa viikkoa kaikille!

- Anni


7 kommenttia:

 1. EI OO TOTTA ostin tänään tommosen samallaisen neuleen kirpparilta! :D

  VastaaPoista
 2. sanna: aijaa :D varastin ton mun siskon kaapista, ja se osti ton neuleen eilen! aika sattuma! :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva ja söpö blogi, jään seurailemaan.
  ps. oot todella kaunis

  VastaaPoista
 4. Aneli: tervetuloa lukijaks! :) kiitos :)

  VastaaPoista
 5. ANNI TOI OTSIS SOPII SULLE IHAN SIKA HYVIN! <3333333

  VastaaPoista
 6. Viidennessä kuvassa sulla näkyy kainalokarvoja. Mut kiva blogi :)

  VastaaPoista
 7. anonyymi : :D:D:D:D:D:D repsein :D mut kiitti!

  VastaaPoista