sunnuntai 31. lokakuuta 2010

tunnin aikasempaa elämää

Sain paljon aikaan viikonlopun aikana:
Kahesti kävin salilla, värjäsin kulmat, kävin kirpparilla (en kylläkään löytäny muuta kun ison pinon cosmoja ja trendejä halvalla), lauantaina oli keilailuilta ja herkkuruokailu ratsatusseuran kustantamana ja sain jopa kokeisiinkin luettua vähäsen. Lauantai olikin mukava päivä, ku keskityin vaan lötköttelyyn ja itseni hemmotteluun.

 Sitten  tänään päivällä kun en muuta keksinyt niin ajattelin ottaa muutaman kuvan mun tämänhetkisistä suosikkituotteista. Tuossa alla on se DNKY:n Be Delicious, jonka ostin teneriffalta, huomattavasti halvemmalla kun Suomesta. Mä tykästyin kyllä tosiaan tuohon, sopivan hintanen mun budjettiin ja ihanan raikkaan tuoksunen, ei mikään teiniällöimellys.Tuossa on sitten toinenkin josta tykkään.
Kasvoinhoitoon nämä. Tuo Nivean Creme on ihmeen hyvä! Moneen tarkotukseen sopiva ja vielä halpakin.Tykkään käyttää paljon tuollasia iho-öljyjä, etenki tuosta Monoi de Tahiti-kevytöljystä oon tykänny paljon. Jättää ihon ihanan pehmeeks ja tuoksuu hyvälle.
Ostin vahingossa kerran kiireessä tuon vartalonkuorinnan ja huomasin kotona et hittolainen, se onkin vanhetuvalle iholle. No hyvin on toiminu siitä huolimattakin!Illalla piiiitkästä aikaa taas leivoin! Löysin joskus netistä aivan taivaallisen hyvän reseptin mutapiirakasta! Ajatelin sit kokeisiinlukemisen sijasta kipasta kauppaan ostamaan aineksia. Hah, jokatapauksessa unohdin tuon ostoslistan enkä sitten kaupassa muistanu mitä piti ostaa. No kotiin tutuani muistin unohtaneeni voin, ja eikun takas kauppaan.


NAM!Jes kun kelloja siirrettiin, saa nukkua tunnin pitempään huomennakin, fiksu järjestelmä!
Mut palaan nyt mutakakkupalan kera Titanicin pariin. Yleensä oon aika kriittinen tuollasten rakkausnyyhkyleffojen suhteen, kun ne on niin kliseisiä, mut Titanic ei kyllä turhaan oo niitä oscareita napannu, aivan ihana leffa!

Anni3 kommenttia:

 1. mullakin on toi Dkny, mut en pidä sitä peilikaapissa kun siel on vaan punaset hajuvedet :D

  VastaaPoista
 2. mullakin oli vaan hirmu löhöilyviikonloppu, ihan paras aina välillä sellasiakin pitää :D oikeesti anni et usko että oon katellu taas järkkäreitä sillä silmällä 24/7!

  VastaaPoista
 3. Menni: no se ei ollu ylläri et sulla on se :D

  Ansku: hyvä jatka kattelua!

  VastaaPoista