sunnuntai 28. marraskuuta 2010

baking powder & baking soda

 Napsakkaa pakkasta on pidelly joten ilmatkin on ollu tosi nättejä! Varauduttiin eilen Rachelen kanssa kunnolla kuvaamiseen ja valittiin just auringonlaskuhetki, jollon tuli nättejä kuvia.
Now Rachele, pose like they pose in America's Next Top Model! :D Rachele kyllä näyttää ilman poseerauksiakin ihan mallilta kun on niin kaunis! Muuten tästä puheenollen, musta Anyan olis pitäny voittaa, sillä oli enmmän potentiaalia..


Siinähän se päivä menikin sitten kun päästiin takas meille. Meillä oli tarkotuksena käydä tsekkaa joulunavaus, mut se jäikin sit vähän sikseen kun ruettiin tekee pastaa välipalaks. Ja kun se saatiin syötyä, alettiin tekee pizzaa. Vitsi kun saatiin taas kerran syödä kunnollista italialaista pizzaa, ihan alyttömän hyvää!

Vielä pipaeritakin kyhättiin sen jälkeen. En oikeestaan tykkää mistään muusta kun mun äitin ohjeella tehdyistä pipareista, muut ei maistu yhtään niin hyviltä. 
Meillä piti toimia kaks valtuutettua uunin valvojaa, ettei piparit palais, mut molemmat hävis alle minuutissa muihin hommiin, ja lopulta Tinttu joutu siihen hommaan. no aina ei voi keskittyminen riittää joten yksi pellillinen tuottikin meille herkullisia lakupipareita.


Ystävämme Skeleton.Gingerbread- parade. Tuossa onkin sitten koristelut kokonaisuudessaan, muutamia lukuunottamatta. Paras osio onkin aina koristelu, jos syöntiä ei lasketa. Piparien koristelusta pitäis tehdä taiteen muoto, kun Mennikin teki yhden piparin joka olis voinu toimia naisten rintasyövän vastaisessa kampanjassa!
 Paras kun kaikki halus vuorollaan koristella niin kauhee tappelu aina kuka saa koristeluaineen :D
Minoriteettisuku kokoontui ja eksyipä mukaan yksi batmankin.

Tulipahan tuollonkin syötyä ihan rajattomasti, mut tänään voiskin sitten käydä ulkoilemassa. Aattelin kyllä eilen et nyt on kyllä vuoden leipomiskiintiö täynnä, että jos nyt vaikka sitten keskittyis näissä postauksissakin johonkin muuhun, kuten vaikka vaatetukseen, mut saa nähä miten käy.


Anni


11 kommenttia:

 1. onneks meillä kaikilla ei oo tuo mun tekemä pipariasetelma kuva........... : D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, varsinki tossa edellisessä postauksessa. Bannerikin on tosi kiva muutenkin tässä on just tällanen simppeli ulkoasu josta tykkää hirveästi. :)

  VastaaPoista
 3. mennni: nii, eikä niitä neekeripipareitakaan :D

  Meri: kiitos! :) mäkin tykkään sellasesta tarpeeks yksinkertasesta :)

  VastaaPoista
 4. Ihan täyttä paskaa tää sun blogi! Mitenkä kuvailisit ton blogisi nimen sopivan muuhun blogiin? Ja lopeta se blogin säälittävä mainostaminen!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: voi kiitos paljon, tiedän sen! hmm en ihan tajunnu tuota kysymystä blogin nimestä.. jos tarkotit et se ei sovi ollenkaan tähän blogiin niin joo ehkä, mut eipähän ainakaan ole sellanen kun monilla muilla et " my life" tai joku "fashion and me". kaikki voi sit ite miettii miten toi nimi tohon liittyy. ja mitä helvettiä se sulle kuuluu mainostanko blogia vai en, tämähän on vapaa maa ja kaikki tehkööt mitä halluu, jos se sua niin ärsyttää nii tee toki ite samoin! :D:D

  VastaaPoista
 6. Anolle: Jä tähän perään voisit sitten vielä haistaa pitkät paskat ja mennä omaa paska blogias lukemaan. Ens kerralla kommentoi nimelläs urpo" : DDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 7. Oiii tuli ihan joulufiilikset! Haluun tehä pipareita!

  VastaaPoista
 8. Mellu: pipareista tulee kyllä aina joulu mieleen! :)

  VastaaPoista
 9. oho, ei käyny anonyymi täällä enää : D

  VastaaPoista