torstai 11. marraskuuta 2010

bannerikuvaa

Heissan!
Valitettavasti luottotyötoverini Picasa löi tuossa pari päivää sitten hanskat tiskiin, ja poistui kuvioista. En saanut ladattua sitä edes uudestaan, joten piti latata uus ohjelma, jota en osaa käyttää, eli sopii mulle.
Asiasta toiseen, alkoi uusi jakso koulussa, helpottaa kummasti. Mut ei koulusta sen enempää, kun vaan et nyt alko mun luokioajan eka liikunnan kurssi, ihanaa! Päivät menee tosi nopeesti kun pääsee palloa potkimaan ja jumppailemaan.
Anni-Kaisan kanssa käytiin ottamassa kuvia kun oli jo luntakin maassa, ja ihan varta vasten ajattelin et nyt vois olla uuden ja sellasen bannerin aika josta edes itse tykkään :D
Päätin kerrankin laittaa lämpimät kuteet ylle kun lähin kotoa, mut siitä huolimatta varpaat oli aivan jäässä all the time. Ja innostuin sit leikkimään tuolla Anni-Kaisan puöröhuivilla mummoa.Paras kun laitoin tuona päivänä ensin sellasta huulikiiltoa joka ei millään lähteny pois huulista! Hinkkasin sit varmaan sen viis minuuttia ja lopulta mun piti raapia kynsillä se pois, kun se vaan liimaantu kiinni. Seuraavana päivänä ei huulet tykänny hyvää...Anni-Kaisan näkemys taiteesta :D 


Kun kotiin pääsin niin hyppäsin sängylle vällyjen väliin lehteä lukemaan ja glögiä lämpimäkseni juomaan. Luen aikas paljon nykyään noita ruotsalaisia lehtiä joista  MarieClaire on paras, koska kirjotan ruotsin nyt keväällä. Pitää rueta vähän sen suhteen petraamaan.

Tajusin muuten että en ole kertonu mitään itestäni, ja kun teitä lukijoita on jo muutama, niin voisin koittaa tässä lähiaikoina jotain itsestäni kertoilla, ettei tarvii ihan sika säkissä lukea :D


Anni

8 kommenttia:

 1. Anni, mÄ voisin kuvitella noi sun poseeraukset jonkun muotilehen kanteen! HUIPPUJA<3

  VastaaPoista
 2. kiva toi uus banneri:) vois olla ehkä vaan vähä pienempi... ja oisko mahollista et tekisit semmosen kysely postauksen, et sulta sais kysyy kaikkee mitä haluaa ja vastaat sit jos koet et se ei oo liian henkilökohtasta?:)

  VastaaPoista
 3. Pauliina: reps :D:D:D:D mut kiitti!<3

  Anonyymi: juu, toki voin tehä sellasen, mut aattelin tehä sen vähän myöhemmin, tai vaikka sen esittelyn yhteyteen minkä itestäni seuraavaksi teen :) mut sellainen kyllä varmasti jossain vaiheessa tulee! :)

  VastaaPoista
 4. toi lettikampaus on niin kiva! :)

  VastaaPoista
 5. mun näkemys taiteesta on täydellinen

  VastaaPoista
 6. noi kuvat on mielettömän upeita, varsinki eka ja toka!

  VastaaPoista