sunnuntai 14. marraskuuta 2010

georgeus weekend


On kyllä ihan mahtava viikonloppu ollu taas! Perjantaina saapui mun kaks aivan ihanaa kaveria Keski-Suomesta vierailulle, tosi pitkästä aikaa. Oli kyllä tosi ihanaa nähä niitäkin taas vaihteeks. Perjantaina mentiinkin sitten kaikki meille tekemään yhessä ruokaa, ja siltä illalta mulla ei olekaan kuvia sillä onnistuin poistamaan ne kaikki kamerastani.
Lauantaina käytiin keskustassa pyörähtämässä, vaan ihmettelemässä miten hiton kuiva paikka Iisalmi on. Ostin kirpparilta kivan neuleen kolmella eurolla. Olinkin pitkään halunnu jotain sellasta värikästä neuletta.

DON'T PLAY WITH THE FIRE

Innostuin sitten lauantaina illalla kun olin saattanu tytöt takas bussiasemalle leikkimään kynttilän kanssa. Päällä mulla on tuossa se uusi neule. Tiina ja Ellu sattu just tulemaan meille, ja passitinkin Tintun saman tien kameran varteen. Kiitokset vain!
Sitten olikin jo kiire Italialaisten tovereitten luo laulamaan singstaria, tosin mun osalta se laulaminen jäi hieman vähäiseksi, vaikka toki omaankin upean laulu-, ja sävelkorvan.... Anyway, we spent a great evening, thanks you all guys! <3


Aamulla tänään sitten tein isälle kakun komean päivän kunniaksi.
Seuraavaks teen sitten sen postauksen missä kerron enemmän itestäni, että nyt jos jollakin on jotain kysyttävää, niin antaa vaan tulla kysymyksiä tuonne kommenttiboksiin, joku sellaista jo toivoikin. Eli nyt kysymyksiä kehiin jos haluutte tietää jotain =)


Anni

5 kommenttia:

 1. miks aloit bloggaamaan? kenen blogeja seuraat?

  VastaaPoista
 2. kui pitkä oot?
  millasta musiikkia kuuntelet?
  missä päin suomea asut?

  :)

  VastaaPoista
 3. kiva blogi sulla:)

  sori en keksi mitään kysymyksiä :D

  VastaaPoista
 4. Essi: kiitos :)

  vastailen kysymyksiin mitä pikimmiten :)

  VastaaPoista
 5. Ootko lisännyt tän blogin blogilistalle? Olis kauheen kiva jos lisäisit niin sais sitä kautta seurailtua :)

  VastaaPoista