tiistai 16. marraskuuta 2010

information

Tjena,
nyt kerron itestäni vähän enemmän samalla kun tässä kirjottelen tätä postausta, ja samalla sitten vielä vastailen niihin muutamiin kysymyksiin mitä tuonne boksiin oli tullut, kiitos niistä, ja toivottavasti saatte vastauksen haluamanne ! Asiaan siis:

Oon siis 17 vuotta, ja täytän toukokuussa 18, jippii! 
Missäpäin Suomea asut? Asun Iisalmessa, Keski-Suomessa, ja todellakin tämä kaupunki alkaa jo olla liian tuttu. Haluaisin muuttaa ja nopsaan täältä pois muualle, niinkuin varmaan kaikki muutkin jotka täällä asuu :D Asun siis vielä kotona vanhempieni ja isosiskoni kanssa, ja käyn tavan lukiota täällä. Koulumenestys on jokseenkin vaihtelevaa ja ihan hyvää, mut en jaksa jauhaa koulusta sen enempää.
Oon luonteeltani avoin mut jokseenkin ujo. Ajattelen aina postitiiviset puolet ja oon aika realistinen. Puhun sillon kun asiaa riittää, ja nauran paljon. Ulkonäköä tässä nyt en ala kuvalemaan, eiköhän se kuvista näy.

Harrastan aika paljon kaikkea liikunnallista. Ykkösenä on tuo ratsastusharrastus, käyn yleensä sen 2 krt. viikossa heppailemassa. Sitten muina päivinä käyn salilla, zumbailen ja lenkkeilen. Mulle on tärkeetä hyvä fyysinen kunto ja se että kroppa näyttää (edes vähän) treenatulta.
(Mun siskon koulutettavana oleva koni)

Nyt kun syksyllä ostin tuon järkkärin (Canon 3D) niin tykkään myös kuvailla paljon niin kaupunkielämää kuin luontoakin. Pitäis vaan tilata ohjekirja tolle kameralle, en nimittäin osaa kunnolla käyttää sitä., ja sitten hyvä muokkausohjelma.
En sitten mistään muusta tykkää niin paljoa kun matkailusta! Kaikki vieraat kultturit ja kielet on tosi mielenkiintosia, ja oon ajatellu sitten lukion jälkeen suuntautua matkailualan suuntaan, kun ei ole mielessä mitään muutakaan. Mallinhommat kiinnostais, mut en oo vielä uskaltautunu minnekään hakemaan, täytyy kerätä rohkeutta :D   Kui pitkä oot? Oon jotain päälle 180 cm, ja tykkään olla pitkä.


(tähän tuli nyt paljon näitä heppakuvia :D)

Tykkään shoppailla tosi paljon, ja tykkään "halvan budjetin muodista". Mulla ei siis todellakaan ole mitään merkkivaatteita, ei taida löytyä yhtäkään... Kyllä mulle nekin kelpais jos vaan joku maksais, mut en todellakaan rupea maksamaan paidasta 100€ kun sillä hinnalla saa kymmenen muuta, yhtä kivaa puseroa :D Ja kirpparit on mun ykkössuosikki, kiertelen tosi paljon kirppiksillä ja löydänkin usein käyttökelpoista tavaraa. Pyrin ostamaan sellasia vaatteita kirpparilta et niitä voi yhdistellä monien muiden vaatteiden kanssa.
 Vaatekaupoista lemppareita on Suomessa Lindex, Gina Tricot, H&M ja Zara. Ulkomaisista paras on ehottomasti PRIMARK.

Mun tyyli on aika yksinkertainen, ja en vielä ole "saavuttanu" sellasta tyyliä millasen haluisin. Ostan usein sellasia vaatteita mitkä on yksinään hienoja, mut ei sit käykään minkään muun vaatteen kanssa. Tota koitan nykyään välttää, koska en halua vaatehuoneeni täyttyvän tylsistä koltuista. Käytän paljon pitkiä, hyvin laskostuvia ja löysiä yläosia, ja sit mielenkiintoset leginssit niihin. En oo oikeen koskaan syttyny tavan mustille leginsseille. Ja farkut on ovela keksintö.
Joskus sitten laitan tänne postausta et millasen  tyylin haluisin.
Telkkua katon aika vähän, ainoastaan huippista ja täykkäreitä, ja sillon kun tulee joitain hyviä suomalaisia komediasarjoja tai hyviä leffoja. Millasta musiikkia kuuntelet? Tuota, kuuntelen aika paljon enimmäkseen ulkomaalaista, ja aikalailla laidasta laitaan, eikä mulla oikeen oo mitään suosikkilaulajaa/ bändiä. En omista edes MP3-soitinta, ja kuuntelen paljon radiota, NRJ:ä tai Voicea. Ja kaikki menevä musiikki käy. Oisin laittanu tähän muutaman biisin mitä tällä hetkellä kuuntelen eniten mut en oo vielä koskaan osannu tehä sitä, täytyy kysyä apua :D
Mulla tai mun perheellä ei oo enää mitään lemmikkejä. Haluisin kyllä koiran mut en sitä saa enkä jaksa kinuta, joten täytyy turvautua erinäisiin korvikkeisiin, kuten tuohon Ellu-serkun koiraan, jonka kanssa mulla onkin aika värikäs ja tempperamenttinen suhde...Miks aloit bloggaamaan? No olin jo varmaan yli vuoden ajatellu et olis kiva pitää blogia, mut en sit vielä sitä tehny kun ei ollu oikeen kunnon kameraakaan, ja sit halusin miettiä pitkään millasen ja minkätyyppisen haluan. Noh en vielä oo päässy tavoitteisiini, sillä en itekään kauheesti vielä tykkää omasta blogistani, ja ei mulla oikeen vielä oo kunnon visiota kun en tiiä mikä tässä blogissa mättää, mut kattelen et mihin tää tästä kehittyy ja kun pääsen rutiiniin kiinni ja kun opin kunnolla tän homman niin eiköhän se ala hyvin luistaa. Toivoisin myös jotain hyviä parannusideoita kaikilta!
Myös siks varmaan alotin tän homman kun se kiinnosti, haluan jakaa kaikkia ideoita ja juttuja muidenkin kun vaan läheisten kavereiden kanssa. Ja onhan tämä hauskaa!

Kenen blogeja seuraat? Seuraan aika monia blogeja, paljon ulkomaalaisia kuten ruotsalaisia, mut en todellakaan kaikkia säännöllisesti. Mä en jostain syystä pääse moniin blogeihin lukijaksi liittymään, vaikka haluaisinkin, en tiiä miks mut se on tosi ärsyttävää. 
Ja katon yleensä mun ystävien blogit  kuten Mennin ja Anni-Kaisan, koska on hauskaa kattoo miten ne kirjottaa ja tekee erilailla kun minä. Ja oon myös tosi laiska liittymään lukijaks, koska sitten kun tulee niitä uusia ilmotuksia niin ärsyttää kun en kaikkia kuitenkaan ehdi lukemaan.
Ootko lisännyt tän blogin blogilistalle? Hmm, en ollut tuollasta edes vielä ehtinyt miettiä, mut totta kai lisäsin sen nyt heti kun mua siitä muistutettiin! Kiitos :)


Loppuun laitoin vaan randomisti kymmenen asiaa jotka tuli ekana mieleen :D


1. Tykkään eniten kesästä, mut talviaika menettelee kun sillon on joulu, ja saa käyttää toppatakkia.

2. Inhoon itsekkyyttä ja kaikkea kliseistä.

3. En käy kirkossa kun vaan kauneimmissä joululauluissa ja sekin tulee vaan rutiinista, ja silloinkin persus puutuu penkkiin :D

4. Olin kielimatkalla Brightonissa kesällä 2009...


5. ... Ja me mennään Mennin kanssa verestämään muistoja ensi kesänä kun me lähetään EuropeTourille, jota odotan nyt enemmän kuin mitään! <3

6. LONDON

7. Mun toinen jalkaterä on pitempi kun toinen, ja se vaikeuttaa oikeesti aika paljon elämää.

8. Rakastan hyvä ruokaa ja herkuttelua viikonloppuisin, sekä myös lötköttelen mieluusti.

9. Oon tylsistyny facebookkiin.

10. Inhoan tylsyyttä ja rakastan toimintaa, yllätyksiä ja suunnittelemattomia suunnitelmia, enkä ota turhaa stressiä asioista vaan elän lunkisti.Toivottavasti nyt on mukavampaa lukee kun ees jotain tiedätte minusta. Ja yleisesti vaan kiitosta kaikille lukijoille kommenteista ym. ! 


Anni    xxo

7 kommenttia:

 1. "hauskaa kahtoo miten ne tekee ja miten ne kirjottaa?" mitä tol tarkotat : DDD tai niiku et miten erilailla?

  VastaaPoista
 2. Menni: no sitä et ei me kuitenkaan samanlaista tekstiä kirjoteta ja kun sä asut kuopiossa niin luen sun blogista kaikkee mitä sulle kuuluu kun et välttämättä kerro sitä muuten :DD

  VastaaPoista
 3. noei kirjoteta joo, mut ymmärsin ton vähän väärin eka.. : D

  VastaaPoista
 4. mahtava postaus, ihania noi heppakuvat!! :)

  VastaaPoista
 5. kivan omaperäinen ja massasta erottuva blogi :)

  VastaaPoista