torstai 25. marraskuuta 2010

rakas joulupukki

Inhoon sitä kun joululaulut alkaa raikamaan jo marraskuussa ja joulua tuputetaan ihmisille jo heti kun vaan eka mahollisuus tulee. (Itsehän en koskaan odota joulua), mut nyt on pakko laittaa joululahjalistan puitteissa tämmösiä ihania juttuja tänne, jotka olis ihan pakko saada :DIhania tuollaset neuleet missä tavallaan tulee huppu pään päälleSamoin kaikki noi nuden väriset erikuosiset vaatteet yhistettynä toisiinsa, nam!


Nuo housut on herkullisuuden perikuva, voin vaan kuvitella miten hyppään takan eteen kylmänä talvipäivänä nuo jalassa! Pitää vaan metsästää nuo jostakin H&M:ltä, vaan en koskaan oo löytäny noita..Tollaset nilkkurit ois kanssa ihanat, kun ne kävis melkein minkä tyyppisten vaatteiden kanssa, vaikka noitten villahousujen!

Sitten mulle kelpais sellanen kolmen viikon matka niin kauas kun täältä vaan pääsee, mieluiten pikkuinen kaupunkiloma tai sitten kunnon beach-rypy-reissu! Eilen kattelin ihan innoissani kaikkia halpoja äkkilähtöjä, mm. Egyptiin 2vk (lennot+hotelli) jotain 200€... KELPAIS! Mut täytyy hillitä itteni, joten sovittiinkin vaan et lähetään käymään helsingissä säästöreissulla.


         
            
Tykkään tosi paljon laittaa ruokaa ja kaikenlaista suuhunpantavaa, joten ihana olis tuo niinkin yksinkertanen laite kun tuo OBH Nordican mixeri, ja tuo Täydelliset Naiset- keittokirja. Siitä varmaan sais joitain aivan ihania vinkkejä !Vaikka onkin rikos olla saamatta suklaata joululahjaks, en silti halua suklaata, kun muutenkin sitä saa syödä niin paljon jouluna ihan kyllästykseen asti. Tosin ainahan sitä voi laittaa säästöön.. Ja sit haluisin tuo Hugo Bossin Femmen sekä Biothermin tuon vartalosprayn, ihania molemmat!


Mut jos totta puhutaan, niin en saa oikeestaan mitään joululahjoja (lukuunottamatta kahta sukkaparia ja suklaalevyä), enkä niitä oikeestaan kaipaakkaan, kun sitten kun jotain haluan niin voin kiristämällä sen saada :D Ostan kylläkin aina kaikki vaatteet ite, eikä mun vanhemmat sponssaa kyllä siinä ollenkaan, joten on pakko aina vähän säästellä, niinkun koko ajan siitä jauhankin :D Mut mä suuntaan nyt salille, heissan! 

ps. kun se joulukuukin jo kohta alkaa, niin hauskaa joulunodotusta!


Anni

4 kommenttia:

  1. beach-rypy-reissu! mikä o rypy?

    VastaaPoista
  2. mennni: rypy meinaa sellasta et oikeen olan takaa maataan rannalla ja uidaan ja taas maataan :D

    VastaaPoista
  3. menni sua huijataan, anni on unohtanu yhen yyn ja peen.

    VastaaPoista