torstai 16. joulukuuta 2010

Don't be such a serious man, please!

Hiphei!

Ilokseni aamulla heräsin kurkku kuin tulessa, eli sopivasti lomalle näyttäis tauti iskevän. No eipä tuossa mitään,  en ois halunnukkaan olla lomalla terveenä. Toivottavasti mun ennustukset ei osu oikeeseen, mut joka tapauksessa, niin monta päivää mitä lomalla kipeenä makaan, niin lisään sitten koulun alkuun sen verran lomapäiviä lisää :D En kyllä yhtään ihmettele mistä moisen on iskeny, kun on ollu niin kylmää ja pyörällä vähissä vaatteissa huitelen. Ja kotonakin sisällä lämpömittari näyttää sitä +15 astetta, eli peittoja on öisin saanu olla se neljä kappaletta...

Tämä päivä onkin mennyt sisällä, etten palelluttais itteeni lisää ja teetä oon kaatanu kurkusta alas sen minkä kerkiän. Koitin vähän lukee enkkuakin, mut mun lukemiset on ylipäätään jäänyt taas tällä koeviikolla niin vähäisiksi, että turhaa sitä sitten ollenkaan lukee. Sitten iski vielä kuvaushimo, ja ulos en tietenkään viittiny lähtee, joten näin parhaaks keksiä jotain vähän värikkäämpää kun valkoista.


 Koitin ensin ottaa muka järkeviä ja hienoja kuvia, ja ehkä muutaman normaalimman sainkin, mut sitten alko taas se pelleily, ja mitäpä sitä turhia aina niin hyvältä kuvissa näyttämäänkään (itsehän olen tietenkin aina nättinä kaikissa kuvissa) :D

Leikin myös vähän meikeillä ja testasin miten mulle kävis mustat rajaukset. Yleensä en laita kun vaan ruskeet ja vielä useemmin en laita ollenkaan, mut nyt koitin edes jotain vähän erilaista. Okei noissa kuvissa ei kyllä varmaan huomaa mitään eroa, mut kyllä sen sitten kun peilistä katto niin huomas.

Tuollaset kuvat missä teennäisesti mutristelen naamaa ei  näytä ollenkaan niin pahoilta kun vaan jos susta otetaan kuva ilman että siitä tietää. Sellaset kuvat on aina ihan kamalia. Joku ihmeellinen juttu siinä on myös et miks koulukuvat ei koskaan onnistu, etenkään ne yhteiskuvat? Varmaan sen takia et kaikki voi nähä sen kuvan ja nauraa sit sille.. Kuitenki ykkössijaa pitää ehdottomasti sit syönti-kuvat. Se on niin nättiä kun on posket pullollaan munkkia ja sokerit siinä vielä huulilla, nam! 


Mulla ainakin on silleen et jos nään itestäni vaan huonoja kuvia mietin aina et ei hitto näytänkö mä aina tuolta, noin ääliöltä. Mut sitten kun joskus saattaa nähä niitä muutamia parempiakin kuvia niin tulee sellanen helpotuksen tunne ja itsetunto nousee takas standardiin :D 
Sama juttu on aina kun tulee vaikka koulusta, koko päivän heilunu kattomatta peiliin ja sit kun pääsee ulkoo sisälle ja vilkasee eteisen peiliin niin tulee vaan sellanen ajatus et ei helvetti, tältäkö mä koko päivän oon näyttäny :D Eipä tarvi ihmettellä jos joku on kattonu kummaksuen..

Onneks meistä kaikista saa kuitenkin otettua myös niitä hyviä kuvia, niin voi sitten aina kun epätoivo iskee niin katella niistä et osaa sitä olla kauniinakin, hihii! Kuvaamisen iloa teillekin rakkaat lukijat!

xxx

Anni

9 kommenttia:

 1. oi söpö toi teksti ja vielä sulosemmat noi kuvat! lemppari postaus :)

  VastaaPoista
 2. ihana tuo alin ja kaikista vasemmalla oleva mustavalkee kuva :)

  VastaaPoista
 3. Essi: kiitti essi! :)

  Laura: kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat kollaasit olet tehnyt! Kivanoloinen pirteä blogi sinulla muutenkin. Tervetuloa toki myös kyläilemään minun blogiini ;)

  VastaaPoista
 5. Hei anni, mä käyn ostaa vähän kamaa niin tänään pidetään kuvaukset! :))

  VastaaPoista
 6. Noora: kiitosta! :) katoin sun blogin ja kivalta näyttää myös!

  mennni: no käy vaan, mut epäilen et kuvaussessiot jää taas pitämättä niinkun yleensäkin, mut ehkä onnistutaan tekemään poikkeus sääntöön ;)

  VastaaPoista
 7. No tai meinasin. et käyn ostaa vähän koristusta ja laitan ne päälle ja otat sitten kuvan, koska nyt oikeesti tarviin kuvia, jos te ette halua et otan kuvia niin ei oteta, mut musta otatte ainaki! :D

  VastaaPoista