keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Hattutemppu

Hihii, uhmasin illalla pakkassäätä ja kävin ottaa muutaman kuvan. Kamera ei varmaan tykkää hyvää tosta lämpötilojen radikaalista vaihtelusta, mut eipä se vielä ainakaan ole hajoamisen merkkejä näyttänyt. Taitaa olla niin antiikkinen kalu ettei herkästi annakaan periks :D
 Muut sitten pysy visusti sisällä, joten lainasin sitten tuota Ellun mahtavaa karvahattua, joka toimii hyvin kyllä pään lämmittimenä. Mäkin haluun tollasen!


Ah tätä joulun aikaa, kun pitää tehä kaikkee hölmöö. Lupasin tänään isälle et meen auttaa sitä hakemaan joulukuusia metsästä, kun se innostu kauppamaan niitä. Ei siinä mitään, pientä kuntoiluahan se vaan on uppohangessa tarpoo, ja viimeks oon tollasissa hommissa ollu monta vuotta sitten, et sinänsä ihan jees. Mut herätys on sitten kello  puoli kahdeksan ja ei ulkonakaan varmaan sillon aamulla oo pakkasta kun se kolkyt :D Eli ois vaan pitäny olla lupaamatta mitään. Voisin kyllä ottaa kameran mukaan sinne ja napata muutaman kuvan kuusivarkaista... Tai sitten jätänkin sen kotiin, etten sitten keväällä sitä oo jostain sammalmättäältä etsimässä.

Huomenna meillä oli suunnitelmissa lähtee pulkkamäkeen, mut saattaa jäädä sekin haaveeks, ellei haluta sitä karhuntaljaa ja makuupussia sinne mäkeen raahata. Vois siis odotella lauhempaa säätä. Vähemmästäkin alkaa jo epäilyttää koko ilmastonmuutoshöpinä, säät sen kun kylmenee. On tainnu tulla tiedemiehille pahanlaatunen laskuvirhe  :D

Heippa!
Anni

5 kommenttia:

 1. paras se kyltti teidän talon eessä:D joulukuusia 35-jotakin eurooo:DD

  VastaaPoista
 2. mennni: haha :D:D

  Pauliina: joo, vähänkö nauroin kun näin sen :D

  VastaaPoista
 3. sulla on aivan ihana blogi! rupesin lukijaksi, oon jotenkin ajatellut että oisin jo ollut sun lukija, mutta nyt ainakin oon! ois kiva jos kävisit kattoo munki blogii http://groovingasarascal.blogspot.com/ : )

  VastaaPoista
 4. Oona: kiitos! :) ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! :) käyn visiitillä sun blogissa!

  VastaaPoista