keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Lehdestä leikattua

Päiväsellä kun lueskelin lehtiä niin sain pienimuotoisen inspiksen, ja otin sitten parhaat palat filmille noista lehdistä. Enemmän mua kiinnosti harjotella ruotsia noiden lehtien sivuilta kun kirjasta koetta varten lueskella.
 Olis varmaan pitäny uskontoakin harjotella, mut siitä nyt ei tule yhtään mitään vaikka koittaisinkin, kun en oikeen ole sitä uskonto-tyyppiä.Vasemmassa yläkulmassa tykästyin oikeestaan tohon koko asuun, mut eniten tykkään noista "lisähihoista" vai mitkä ranteenlämmittimet ne ikinä onkaan :D Vois hankkia sellaset sitten alennusmyynneistä.. Kaikki noista asuista on kivoja, etenki noi raitahousut on huiput.

Oikeen yläkulman ruskea laukku pisti silmään, onneks sillä ei ollu hintaakaan kun se 500€.. Samoin nuo kaikki takit ja tuo ihana villavaatesotku tuossa näyttää herkullisilta.

Sitten oli vähän kesäisemmässä lehdessä kesäisempiä vaatteita, ja tuon vasemman- ja oikeen yläkulman asu tosi kevyt, ja ihania hentoja materiaaleja. Mulla on paljon vaatteita maanläheisissä väreissä, ja tavotteena oliskin ostaa sitten helsingistä paljon puuterin ja beigen väristä. Samoin erilaisissa kuoseissa, kun tykkään yhdistellä paljon tosi erilaista materiaalia.

Muutaman hauskan mainoksenkin bongasin. Noita on kyllä ilo kattoo, kun kaikki mallit näyttää niin hyviltä ja muutenkin tosi kauniisti tehty. Ja Chloén mainokset on kyllä mun suosikkeja.
Kelpais nuo kaikki siveltimet mullekkin...Vähän tuli turhautunu olo lukee noita meikkausvinkkejä ruotsiks, kun en kunnolla tajunnu, mut ainahan kuvia voi katsella (ja mulla se taitaa suurimmaks osaks siihen jäädäkin)..
Näitä sisustus-, matkailu- ja ruokakuvia jaksaa aina laittaa, ne värittää niin kivasti aina sivua. Ootan niin kovasti sitä et pääsen asumaan omaan asuntoon ja sisustelemaan, koska mulla on tosi paljon erilaisia visioita ihanista opiskelukämpistä. Voi vaan olla että ei budjetti tuu koskaan riittämään, kun eilenkin jouduin ostaman pirkan kasvojenpuhdistuaineen (tai oikeestaan ostin sen siks et kun aina matkoille hävitän ne kalliimmat, et nyt voin ottaa matkalle mukaan häviämään) :D

Huomenna mulla alkaakin sitten toinen pidennetty viikonloppu perään, kun perjantaina ei ole koulua, kelpaa! Itse asiassa mulla alkaakin sitten jo melkein joululoma, kun on vaan se koeviikko, ja sitä nyt ei voi kouluksi laskea.
 Huomenna reissaan taas vaihteen vuoksi kuopioon Menniä moikkaamaan, ja pikkujouluja viettämään. Eli tiedossa olisi sitten varmaan muutamia asupostauksia, kun ajateltiin saada aikaan et mennään kuvailemaan. Näkyilemisiin!


Anni

2 kommenttia:

  1. Ruotsinkieliset lehdet ja muumit ovat toimivaksi todettu keino kielitaidon treenauksessa :)

    L

    VastaaPoista