torstai 2. joulukuuta 2010

Mäkiloikkaa seurailemassa

Moi!
Joulukuulle siirryttiin ja kerkesin jopa tänä vuonna ostaa joulukalenterin, kun viime jouluna jäin ilman.. Tosi nopeesti menee nyt viikot, kun on helppo jakso eikä tarvii tehä mitään kunnollista koulussa. Tänäänkin laskin et viimeks olin tehny läksyjä tasan viikko sitten torstaina :D (vaikka tosin läksyjä kylläkin ois ollu, kuhan vaan laiskottaa). Ja sit kun ihanat italianot on jo kohta lähössä niin tuntuu et valuu vaan päivät ja kohta ne meneekin jo takas Italiaan.. yhyy
Musta on tullu muuten ihan sikalaiska aina aamusin. Ensin laitan torkkua kymmenen kertaa ja sit kun vihdoin pääsen ylös niin kauheella kiireellä kamat kasaan ja pyörällä kouluun! Epäterveellistä tällanen kiireinen elämäntyyli, mut no can do! :D Samoin kuljen aina koulussakin ihan kamalissa vaatteissa, en vaan kerta kaikkiaan jaksa aamulla käyttää aikaa miettimiseen et mitä laitan päälle, ja sen kyllä huomaakin..

Eilen kävin Kuopiossa kattomassa mäkihypyn mm-cupin osakilpailuja, ja aivan mahtavat kisat oli! En oikestaan tykkää mistään muusta talviurheilusta niin paljoa kun mäkihypystä, etenkin paikanpäällä kun on kattomassa. 


 Paras kun Tinttu onnessaan selitti nyt näkevänsä livenä Andreas Thorkildsenin, ja ne unelmathan murskautu saman tien kun Tinttu saikin kuulla et Andreas Thorkildsen on keihäänheittäjä eikä mäkihyppääjä..


Tuollainenkin komistus liikkui siellä komeiden mäkikotkien lomassa, ja selvätikin suuremmassa suosiossa. Vitsi mä oisin halunnu käydä tervehtimässä mut oli niin paljon jonoa ettei lähellekään päässy, joten piti tyytyä tähän paparazzin asemaan ja lähetellä lentosuukkoja.Tietysti suomalainen voittaa aina - kuten tälläkin kertaa. Mut siis tärkeintähän ei tietystikään ole voitto vaan takaus tuplaovoitosta! En tienny et ne nykyiset suomalaiset pojut on niinkin hyviä hyppäämään että ihan voittoon asti yltävät! 


Innolla ooteltiin toisen kierroksen alkamista mäkimontussa.


Uuttahan tälläkään reissulla ei ollu se et kun pääsin mäkikuoppaan et oisin saanu otettua hienoja kuvia, niin kameran akku näytti tyhjääkin tyhjemmältä ja sammu saman tien, joten kuvavarustus jäi jokseenkin vähäseks.

Oon kyllä totaalisissa joululomafiiliksissä jo nyt, vaikka eipä normaalia koulua ookkaan jäljellä kun neljä päivää! Ootan ihan tosi paljon joulua, mut ainakin yhtä paljon sitä et pääsen heti joulun jälkeen hesaan shoppailemaan! Onkin jo aika uudistaa vähän vaatekaapin sisältöä, ja toivotaan että siellä nyt olis sitten jo jonkinlaiset alet meneillään!

Hauskoja pikkujouluja! xx

Anni

1 kommentti: