sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Ostoslista

Noniin hei vaan ja toivottavasti kaikilla meni hyvin joulu ja lahjoja tuli riittävästi. En rupea täällä lahjojani esittelemään, kun kuva suklaarasiasta ja kuntosalilahjakortista tuskin ketään jaksaa kiinnostaa :D 
Sain mä sitten rahaa vähäsen myös, että kun huomenna tähdätään sinne pääkaupungin suuntaan, että on sitten jotain jolla shopata. Toivotaan että perille asti päästään, kun on kuulema tulossa kovat lumisateet. Varmaan sitten jossain lumikinoksessa odotellaan hinausautoa tulevaksi...

Tosiaan mulla oli tuo joulunaika aika kiireistä että ei ehtinyt postauksia miettimään, kun sukulaisista sukulaisiin piti juosta ja kahvitella jokaikisessä kolkassa. Oli kyllä taas mukava pitkästä aikaa kaikkia nähdä, vaikka nyt onkin sitten suklaa- ja piparikiintiö täynnä. 
Kuvia muusta kun sukulaisista ja ihanista punaposkiposetuksista ei tainnut kamerasta löytyä, joten aattelin tässä sitten laittaa tännekin ylös ihan mielenkiinnostakin että mitä meinaan ostaa, ja sitten että mitä oikeesti tuleekaan ostettua. Tuossa on nyt vaan osviittaa, tuskin mitään just tuollaista ostan, mut erilaisia vaatteita ym. vois itselle aleista joululahjaksi sitten hankkia.


Eli tarkotuksena olis ainakin jotkut perusfarkut (tummansiniset), muutamia erilaisia neuleita ja paitoja, sitten noi villahousut ja kiilanilkkurit. Koruja vois myös keräillä alekoreista, ja sitten myös jotkut tollaset pitkät sormikkaat tai ihan vaan noi ranteenlämmittimet. Alusvaatteitakin voisi katella ja ihan vaan jos löytyisi jotain muuten mielenkiintosta tai ostamisen arvoista :)

Huomenna aamulla onkin herätys kello viisi, ja keskiviikkona tullaan illasta, eli torstaina seuraavan kerran postailen sitten. Hitsi et oon oottanu pitkään et pääsen shoppailemaan, sormet oikeen jo syyhyää! Mut nyt vois tosiaan alkaa lopettelee pakkaaminen, oon jo sellasen kolmen tunnin ajan toivonu et kamat siirtyy kassiin itestään, vois käydä kurkkaa onko näin käynyt. Näkemisiin!


Anni

4 kommenttia:

 1. täydelliset noi villahousut<3 kivaa reissua! :)

  VastaaPoista
 2. idaida: jep! Kiitti! :)
  Oona: nii, siks mä koitan niitä ahkerasti metsästää :)

  VastaaPoista
 3. Heissan! Kun sinulla on aikaa ja tekisi kenties mieli löytää jotakin uutta, vierailepa blogini puolella! Jos tykästyt, liity saman tien reippaasti lukijoihini. ;---) Kiitti ja tervetuloa !
  http://www.ellienblogi.blogspot.com/

  VastaaPoista