tiistai 14. joulukuuta 2010

Postikorttimaisemia

Mukavasti pyörähti viikko käyntiin pirteällä -20 asteen pakkasella, vaan eihän se koskaan ole säästä kiinni vaan vaatetuksesta! Mulla vaan taitaa villapaidat loppua kesken, ja ootankin jo innolla loppuviikkoa, jolloin on luvattu -30. 
Maisemista ei kuitenkaan voi valittaa, kun kaikki on ihan kun jostaki satukirjasta. Siispä laitoin kaikki maailman toppavarustelut ylle ja sipsin ulkoiluttamaan kameraa. Vaikka mun kamera onkin aika vanha malli, niin kyllä sillä vielä ihan hyviä kuvia silti saa.


Arrg sekoon kohta, ootan niin paljon joululomaa! Eka viikko meneekin täysin loikotellessa, en aio ostaa varmaan kellekään mitään joululahjoja, joten ei tarvi niistäkään stressata. Onhan niitä mukava aina ostella mut sit kun niihin menee aina kamalasti rahaa, joten vois tyytyä kortteihin. 


Joulupukin vierailusta kun oon selvinny niin samantien mulla oottaakin se helsingin matka, jota ootan varmaan enemmän kun joulua! Viimeks pääsin siellä käymään kesällä kun oli Musen keikka, kun täältä on sairaan kallista mennä junalla tai ylipäätään millään sinne. Kun muutan opiskelemaan niin tällä hetkellä suuntana on vaan helsinki ja sitä kauemmat kohteet, tosin tiedossa ei vielä ole edes alaa tai rahoitusta, mut ne on sen ajan murheita sitten :D


 Joku joskus kysyikin kuvaa tosta kamerasta, niin vihdoin muistin ottaa jonkinlaisen otoksen. Jos ihmettelette mikä on tuo alla oleva palkki, niin se on lisäakun paikka, ja siks tuo kamera näyttää tosi jumbolta (etteikö se sitä myös oliskin) :D


Tätä pientä ulkoiluhetkee lukuunottamatta oon alottanu taas vaihteeks liian aikasen joulurentoutumisen: kittaan glögiä ja syön pipareita takan edessä lämmitellen. Voisinkin harkita päiväjärjestyksen muutosta, ja kaamosesta huolimatta koittaa alkaa kuluttamaan päiviä vähän aktiivisemmin, et pääsis eroon tästä kaamosväsymyksestä!

Adjöö! 


Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti