torstai 30. joulukuuta 2010

Viimeinkin joululahjat saapuivat!

Tässä oliskin sitten niitä Helsingin ostoksia. Ihan kaikkee mitä oli siinä edellisessä postauksessa en saanu ostettua, kun ei löytyny, mut muuta mukavaa tuli kyllä taas ostettua ja rahaakin kului kiitettävästi.

Vasemmanpuolimmainen paita oli 10€  Ginalta, puoleen hintaan siis. Tuo keskimmäinen kylpytakkineule on myös Ginalta, olin jo pitkään halunnu ton ja nyt kun oli puoleen hintaan niin pitihän se ostaa. Oikeella tuo neule on Vilasta, ja sekin puoleen hintaan, muistaakseni jotain 20€. Tykkään tuosta neuleesta kun se on muuten aika lyhyt, mut toi takaosa on sit pidempi.

 Muutamia pinnejä nappasin alehyllyistä, ja nuo molemmat oli ihan hauskoja. Sit tuo Make up Storen luomari (jotain 7€ alennuksesta) on sellanen sinisenvihreä, halusin pitkästä aikaa koittaa jotain muuta väriä kun aina vaan jotain ruskeen sävyjä. Korvikset on JC:stä, oiskohan ollu 5€.

 Nuo farkut (Weekdaysta 30€) oli kyllä hyvä ostos, vaikka niitä pitääkin vähän kaventaa lahkeista, koska just se mun koko oli loppu, vaikka niitä housupinoja oli siinä ainakin tuhat. Mulle käy aina kylläkin niin, että ei ollu uutta. Ranteenlämmittimet on Lindexistä, 10€, katoin vähän väärin sen hintalapun ja luulin niitä vähän halvemmiks, mut onpahan ainakin nyt lämpimät. Polvisukat ei sinänsä kuulu tänne, kun äiti oli ne mulle alesta ostanu.
 Ihanaa kun oli niin paljon aleja että kerrankin raaskin ostaa taas tuon tosi huipun vartaloöljyn, joka oli nyt puoleen hintaan 6€. Suosittelen tuota, tuoksuukin tosi hyvälle. Hiustuotteita oli Hair Storessa tosi paljon halvalla, ja nuo taiskin maksaa yhteensä huimat 3€. Tuossa on muotoiluvahaa ja hoitosuihketta.

Ja ehdottomasti paras ostos oli nuo kengät! Rakastuin aivan täysin noihin mokkanilkkureihin. Ne on Zarasta, 70€. Kivat kun voi yhdistää niin monenlaisiin vaatteisiin! Tässäpä nämä olikin, aina matkalla tuntuu et hitsi kun oon ostellu taas ihan liikaa, mut loppujen lopuks sitten ei niitä ostoksia ookkaan niin paljoa. Mitäpäs tykkäsitte :) ?

See ya!

Anni

9 kommenttia:

 1. mullakin on: toi kesuri neule, noi valkeet pinnit, jc:n korvikset.

  VastaaPoista
 2. kappas unohdin mainita nuo polvisukat jotka on lindeksistä puoleen hintaan!

  VastaaPoista
 3. ehkäpä ihan sairaan ihanat kengät<3

  VastaaPoista
 4. Essi: kiitos! :)
  Menni: juups. ahaa,no ilmaseks äitiltä sain, mikspä en olis ottanu
  Pauliina: hihii, kiitti! :)

  VastaaPoista
 5. paras kun mulle varmaan edes jalka menis nuihin housujen lahkeeseen niin sun pitää kaventaa :DD
  ihanat noi korvikset, sopii kun on vaaleet hiukset, mulla varmaan edes erottus tummista hiuksista.

  VastaaPoista
 6. Elisa: hah, no mut haluun et ne on tiukat eikä silleen löprötä :D kiitos! :)

  VastaaPoista
 7. onko sulla ja mennillä joku riita? :o

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: hmm, riita? ei tietääkseni..

  VastaaPoista