sunnuntai 12. joulukuuta 2010

ylläripylläri

Sunnuntaita!
Aamulla meillä oli tarkotus lähtee kuvailemaan kun Menni tuli täällä piipahtamaan. Meninkin sitten rautatieasemalle vastaan, ja pyörämatkalla tulin siihen tulokseen et on niin hiton kylmä etti kyllä ulkona kuvia jaksa ottaa. Päädyttiin sitten yksinkertaseen ratkasuun: kuvataan rautatieaseman sisätiloissa. Eipä me sielläkään oikeestaan niitä kuvia keretty ottaa kun meni aika pelleilemiseen ja muuhun yhtä hyödylliseen, mut kuten lupasin, sain nyt tänne jonkinlaisen version tuosta villaponchosta. 

 Tuo kaulus on kyllä jotenkin hassusti tuossa, joku väliaikainen ratkaisu kun en vielä ehtiny miettiä et miten fiksailen sitä. Kuitenkin olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka ei tuota nyt ollukaan vaikeeta tuunata, vähän ompelua ja vuorenpoistoa.

Tietenkin suurina faneina mentiin kulttuurikeskukselle innolla oottelee et päästäis kattomaan Iisalmen naisvoimistelijoiden joulunäytöstä. Oltiinkin paikalla sellaset 3,5h etuajassa, ja siinä odotellessa kerettiin häiritä kirjaston lukusalin hiljaista rauhaa, sekä kattoo ko. tanssiesitys pummilla puoliks. Ja oletettavastikin suunnitelmat kuvaamisesta jäi taka-alalle niinkun normaalistikin.
Kun sitten saliin asti päästiin niin meinasin siihen penkille nukahtaa kun välillä kävi niin tylsäks ne pikkulapsosten ihanat enkelitanssahtelut. Tästä huvista maksettiin huimat 15€, mutta onneks sentään Saaran ja AK:n hieno tanssishow pelasti illan performanssin :D

Niin innoissani olin päivän heilunu että olin unohtanu ruokapuolen kokonaan, yhdellä mandariinisiivulla meni koko päivä :D  Jotenkin sitten toivoin että olis kotona ollu hyvää ruokaa kun pääsen sinne asti, mut eihän siellä tietenkään ollu..


 Pettyneenä sitten kaivoin kaapista jotain suuhunpantavaa, kunnes mun sisko yllättäen vihjas et siellä on mansikkajuustokakku ulkona oottelemassa syöjiä! Ei tarvinnu sitä herkkua kauaa lautasella ihmetellä... Tää oli niitä kertoja kun koen mun siskokullan kerrankin hyödylliseks.

Mut minäpäs poikkean tästä opintielle, jos vaikka kokeet läpi pääsis sitten. Oon jo niin joululomafiiliksissä et mikään ei meinaa enää tarttua kylläään päähän mut aina voi koittaa. Uskonnon kirjan tosin kahlasin läpi jokatoisen sivun ja vaan toisella silmällä, että huomenna saa sitten kokeessa improlla mennä. Jos vaikka jouluevankeliumin siihen kirjottais, sen kun jo niin monen vuoden takaa ulkoa osaa.

Hauskaa viikkoa!


Anni

1 kommentti:

  1. enkelitanssahtelut :D mut siis joo, säteiden show oli taas mahtava!

    VastaaPoista