perjantai 21. tammikuuta 2011

Kaiken maailman tökötit

Moikka!

Pienoinen meikkien esittelypostaus siis tässä, mut sitä ennen vielä noi puhdistuaineet kasvoille:


Hiljattain oon tässä uudistanu mun koko kasvojen hoitosetin, ja aika sekalaiselta sakilta vaikuttaa. Kävin tossa vasta ihotautilekurilla ja sehän määräs tropeiks jotain ihme voiteita, joitten kanssa oonkin saanu lotrata viime päivät. Jospa ne nyt auttais tuohon näppyläkerrastoon.
Sit oon suosinu aika paljon noita apteekista ostettuja tuotteita, kun ne sopii parhaiten noihin antibioottipohjasiin lääkkeisiin. Toi iso SebaMed-pullo on perus pesunestettä, ja pienempi sit puhdistusvaahtoa. Takana toi Pirkan kaikella komeudellaan loistavapuhdistusmaito on toiminu (hyvin) silmämeikin poistoaineena. Apteekin Humektan on ihanaa kun se on niin kevyttä, että voi läträtä ihan olan takaa! Viimeks kun kaupungissa kävin kunnolla pyörähtämässä niin ostin Emotionista kympillä ton Arctic Touch kuorintavoiteen, jota en kyllä ole vielä kerennyt testaamaan. Huuliin ja joskus myös tulehtuneisiin näppyihin laitan perus Bepanthenia.


Ripsarina käytän MaxFactorin Masterpiece Maxia, mut vaihdoin siihen joskus ton harjaosan Lumenen jostain ripsarista kun tykkäsin siitä harjasta enemmän ja ihan toimiva systeemi :D Noita meikkisiveltimiä on kertynyt ihan turhaan, kun levitän meikkivoiteen sormella, ja luomariin käytän aina yhtä tiettyä sivellintä.


Tuossa on suurinpiirteisesti nyt meikkejä jota käytän (päivittäin). Sieltä löytyy meikkivoiteena Biothermiä ja Maybellinea (peitevoide myös Maybelline), meikinpohjustusvoide Lumenen sekä puuterina Lumenen mineraali irtopuuteri. Lumenelta meikkejä mulla on myös valokynä (joka on varmaan paras Lumenen meikki ikinä), kulmakynä, rajauskynä ja tuo yks luomiväripaletti. 


Isadoralta mulla on aurinkopuuteri ja tuo viiden värin luomaripaletti. Muita luomareita on sit Cliniquen Quick eyes cream shadow (joka on täydellien, suosittelen!), muutama Natural Collectionin luomari (kultanen ja vaalean ruskea), L'oréalin toi kolmisävyinen ja Make Up Storen yks vaalean vihertävä. Huuliin laitan usein We Care Iconin kiiltoa, joka on sellanen hauska kuparin sävyinen. Etenkin loppukesästä ja alkusyksystä käytin sitä melkein joka päivä. Sit on vielä tuo Lancomen yks kiilto, mut se ei oo niin kiva.

Yleensä meikkaan melkein joka päivä ihan meikkaamisen ilosta. Kouluun meikkaan joka päivä, mut en todellakaan kovin paljo käytä aikaa siihen, ehkä 5-10 minuuttia. Perusmeikkiin kuuluu pohjustus, yksinkertanen luomiväri ja lopuks ripsari. 


Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti