tiistai 18. tammikuuta 2011

WILLIÄWATTUA

Juhuuu!

Tosiaan, meillä oli ne synttärikemut lauantaina, willinwatun teemabileet. Vasta tänään kerkesin sit noi kuvat laittaa tänne, kun sunnuntai meni kokonaan kulttuurielämysten parissa, johon kuului puhallinorkesterin konsertti ja Rossossa ruokailu. Enkä sit maanantaina kerta kaikkiaan ehtinyt, joten pahoittelut viivästyksestä.

Vietettiin hauskaa iltaa hyvässä seurassa. Tintulle ostettiin lahjaks Armanin ylellinen kosteusvoide ja söpöt yöshortsit ja Essille sitten kauneudenhoitoon lahjakortti :) Toivottavasti oli mieleiset lahjat! Essille kertyi vuosia kauan odotetut 18, ja sen mukaisesti sitten juhlistettiin sitä. Tinttu saakin vielä vuoden odotella sitten täysi-ikäisyyttä.

Mulla oli siis toi vasta alesta ostettu shortsihaalari, josta tykkään paljon. Näyttää varmaan tossa päällä paremmalta kun sillon henkarissa roikkuessa.. Sit ihan perus kultaset rannerenkaat ja tollaset kiekurakorvikset. Ja huomasin että mun hiukset on kasvanu tosi paljon, ne on jo pitkät siimat!Tällasia samanlaisia kuvia oli mun kamerassa varmaan sata, mut harva niistäkään oli onnistunut.

Hihii tässä on toinen synttärisankareista, posettelemassa söpö kruunu päässään. Mä tykkään tästä kuvasta, ja hyvin onnistunu, vaikka luulen et vaan ihan randomilla napattu, kun kävelin ympäri taloo ja napsin kaikista vaan kuvia :D

Ja toinen sankari, joka tosin juhlii vasta muutaman viikon päästä sitten oikeesti synttäreitään, mut eihän tuplakekkerit ketään haittaa, saadaan ainakin kakkua moneen hyvään otteeseen!

xxx,
Anni

1 kommentti: